AJÁNLATAIM

Rajtam kívül még bizonyára sokan izgatottan figyelik a Földünkön zajló szélsebes változásokat, legyenek ezek a gazdasági élet, a tudományos technológia, vagy az ökológia terén. A kíváncsiságon túl érzékeljük magunkban ezeknek a változásoknak a  nyugtalanító, elbizonytalanító hatását, és tapasztaljuk hatását érzelmi, egészségi állapotunkon és az anyagi helyzetünkön egyaránt. Úgy tűnik, hogy akár tetszik ez nekünk, akár nem, globális változások zajlanak bennünk is. Arany János által a Toldi estéjében mondott bölcsesség jut eszembe.

"Az idő szekere eljár. Ha felülsz rá felvesz, ha nem ülsz fel, nem vár. Változik a világ"

Életünk legdrágább kincse az egészség. Ugyan hányan vagyunk, akik kellőképpen értékeljük? Nagyon kevesen. Mindaddig, amíg meg nem betegszünk, vagy bajunk nem esik. Szüntelenül azon csodálkozom, milyen nemtörődöm módon bánnak is az emberek a testükkel. Feltaláltuk az elektromosságot, a repülőgépet, a műholdat. Megfejtettük az atom titkát, és kibogoztuk a genetikai kódot. Elménk kreativitása látszólag határtalan. Úgy tűnik, mindent meg tudunk változtatni - magunkat kivéve!

Minden tudásunk, műveltségünk és technológiai ismeretünk ellenére még mindig nem tudjuk megfékezni saját énünket. Ahogy annak a módját is sokszor képtelenek vagyunk kidolgozni, miként élhetnénk békés összhangban egymással, a természettel és a környező világgal. És sokaknak egyszerűen fogalmuk sincs arról, miként lehetnének egészségesek.

Sokan tétlenül várják, hogy az orvosok és a gyógyítók "megjavítsák". Pedig a legjobb orvos, a legkülönlegesebb képességekkel rendelkező gyógyító is tehetetlen, ha Ön, a betege, nem vállal részt a gyógyulásban.

Az emberek többsége kicsapongóan él: mindenkinek kell enni, inni, aludni, de létfontosságú az is, hogy mértékletességet tanuljunk, és semmit ne vigyünk túlzásba. Rendkívül nehéz, és nagy kihívást jelent, ha mindehhez át kell értékelnie egész életmódját, és mélyreható változtatást kell végrehajtani a szokásaiban, életstílusában.

Olyan kultúrában élünk, amelyik azt hiszi, minden bajra akad egy pirula. Bármit jelezzen a test, tablettákkal enyhítik a tüneteket. A tabletták viszont csak elfedik a betegséget kiváltó okokat a tünetek időszakos enyhítésével vagy megszüntetésével.

A gyógyulás belülről jön. Kár görcsösen ragaszkodni az orvostudományba vetett hithez, hiszen sok esetben saját magunk jóval többet tehetünk önmagunkért.

"Felelősek vagyunk életünkért és annak irányításáért."

Senkinek nincs garanciája az élethez. Az egészségünkért tenni kell. Megőrizni is nehéz, vissza szerezni még nehezebb. Új életet nem kezdhet el az, akinek a teste, lelke, az otthona és a környezete szennyezett, méreggel teli, nyomasztó. Kívül-belül meg kell változtatni az életét, el kell köteleznie magát. Elismerem, hogy sokat várok Öntől, de az Ön érdekében teszem.

Ha valamibe nem fektet bele száz százalékot, akkor nem kap tökéletes eredményt. Egyszerűen nem megy. Mint amikor az emberek fittek próbálnak lenni - és rendkívül büszkék magukra, mert hetente egyszer elmennek az edzőterembe. Ez semmi. Becsaphatják ugyan magukat, de ahhoz, hogy ez a heti egy alkalom a hasznukra váljon, egy élet sem elég, mert nem a helyes programot választották.

Információimmal és tanácsaimmal azokat az egészségtudatos, sorsukat és egészségüket kezükben tartani kívánó embereket szeretném támogatni, akik az élet minőségét nagyra becsülik, és a saját testi-lelki-szellemi egészségükért éppúgy hajlandóak tenni, mint ahogyan szeretteikért, valamint a környezetükben élő emberekért.

Számomra az egészséghez és a jól léthez szükséges termékeket két tapasztalt és megbízható cég biztosítja. Bár ez talán kicsit szokatlan sokaknak, de én mindkét cég termékeit folyamatosan használom és mint táplálkozási és életmód tanácsadó ajánlásra méltónak tartom. Nem érzem úgy, hogy választanom kellene, hiszen ahány ember, annyi szervezet és annyi reakció. Van, akinek az egyik, van akinek a másik, és vannak olyanok, akiknek mindkét cég termékei adják a teljes egészséget és megelégedést. Elsősorban ügyfeleim érdekeit tartom szem előtt, és csak másodsorban azt az általános vélekedést, és "szabályt", mely nem ajánlja több cégben a tevékenykedést. Én így vagyok kerek egész. Fantasztikusan érzem magam, és nagyon örülök, hogy most még többet tehetek az emberek egészségéért és jólétéért.


A Wellstar mikroalga termékei még csak pár éve vannak jelen a wellness piacon, de annál gyorsabban bebizonyították, hogy méregtelenítő, lugosító, vitalizáló, szépségápolási és alakformáló hatásuk versenyen felüli. Ismerje meg a Wellstar egyedülálló termékeit >>> ITT <<<!


Herbalife táplálkozási és szépségápolási termékei már több mint 30 éve, számtalan országban és földrészen segítenek többmillió embernek egészégesebb életet élni. Ismerje meg >>> ITT <<< a Herbalife tudományosan megalapozott termékeit!

Figyelmébe ajánlom még az alábbi oldalakat:
Keleti és alternatív gyógymódok

Dolgozzon otthonról! Napjaink gazdasági helyzete sokakat rákényszerít arra, hogy állást változtasson, vagy újat keressen és alapvetően újraértékelje azt, hogy mihez is szeretne kezdeni. Az is elkeserítő, ha egyik napról a másikra elveszítjük a munkahelyünket, és úgymond a "Sors" rákényszerít minket arra, hogy újradefiniáljuk a pályánkat, céljainkat. Mindebben azonban láthatunk lehetőséget is, kihívást is arra, hogy váltsunk, új vizekre tereljük az életünket, és azt csinálhassuk végre, amiben igazán hiszünk, amit szeretünk. Bővebben minderről >>> ITT <<< olvashat.

Honlapja a holnapja! Sokan szeretnék vállalkozásukat ismertté (ismertebbé) tenni. Nehéz olyan ismertségeket kötni, melyek hosszú vagy akár rövidtávon kedvezőek lehetnek. Egyetlen lehetőség az, hogy cégünket a lehető legköltséghatékonyabban megpróbáljuk hirdetni.

Különféle szokványos reklámok csak párszor jelennek meg, legyen az újsághirdetés, vagy rádiós, esetleg televíziós reklám és nem is túl költséghatékonyak.

A vállalkozások világában itt és most nagyon igaz: aki kimarad, lemarad. Az Interneten elhelyezett információval olcsó, gyors, hatékony, és állandó ügyfélszolgálatot biztosíthat cége, vállalkozása számára. Nincs nyitvatartási idő! Honlapja (blogja) állandóan ott van a helyén, és mindig elérhető a nap 24 órájában, s mindig információval szolgál az érdeklődőknek, lehet vasárnap, vagy akár ünnepnap is.

Manapság több MLM-es és direkt marketinges cég és fogyasztói klub van az országban, mint eddig bármikor. Egyre többen ismerik fel, hogy a hálózatépítés, az ügyfelek kiszolgálása és az internet együtt egy verhetetlen páros - ám kevesen "űzik" egyformán jól a két területet.

Sorolhatnék még számtalan hasonló kérdést, amelyre a válasz nagyon sok esetben az internet és egy keresőoptimalizált, helyesen működtetett honlap lehet.

Mivel énmagam több éves tapasztalattal rendelkezem a hálózatépítés, értékesítés, egészséges életmód üzletág, online marketing, email marketing, oktatás és tanácsadás, weblap készítés területén, így a hagyományos vállalkozások és az mlm rendszerben dolgozók számára is ajánlom szolgáltatásaim.

A jó honlap nem viszi, hanem termeli a pénzt! A weboldal készítés fortélyait lehet jól, és kevésbé jól ismerni. Lehet ingyenes tárhelyszolgáltatásokkal, ingyenes honlapokkal, blogokkal próbálkozni, de érdemesebb szakemberre bízni az online megjelenését.

A legtöbb embert nem igazán érdekli maga a honlapkészítés, csupán könyebbé szeretné tenni céljai elérését, azaz szeretne ismertebb lenni, és több ügyfélre, ezáltal bevételre vágyik. Mindez megvalósítható a saját weboldallal, bloggal. Bővebben minderről >>> ITT <<< olvashat!

Ajándékozni öröm és igazi meglepetés! Nálam csodás kosárba való ajándékokat talál minden alkalomra! Ön kiválasztja, cégem kiszállítja. A díszcsomagolás az én ajándékom!

Egy-egy gyönyörű ajándék szeretteinek, ismerőseinek, kollégáinak, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, vagy "csak úgy", és egyéb speciális alkalmakra. Látogasson rendszeresen vissza hozzám, ellenőrizze a "Névnaptárt", és az újdonságokat, Már most gondoskodjon a meglepetésről számukra, rendelje meg >>> ITT <<< és MOST az ajándékokat!

Manikűr, pedikűr, gyógypedikűr, gél lakk, illetve thai talpmasszázs. Célom, hogy mások számára ne csak belülről, hanem kívülről is megteremtsem a test-lélek-szellem harmóniáját. A testápolás során hajlamosak vagyunk kevésbé odafigyelni a kéz és lábápolásra, pedig kezünk, lábunk és körmeink is törődést igényelnek, állapotuk pedig sok mindent elmond rólunk. Könyörtelenül elárulják a korunkat, utalnak az életmódunkra, temperamentumunkra, ízlésünkre, igényességünkre, és rávilágítanak egészségi és pszichés állapotunkra is. A megelőzés, a gondos kéz és lábápolás ezért is fontos. Manikűr, pedikűr, gyógypedikűr, gél lakk, illetve thai talpmasszázs szolgáltatásomról bővebben >>> ITT <<< olvashat.

Aki nem áldoz a tanulásra, fejlődésre, információ-gyűjtésre, az a mai világban lemarad. És nem csak a az egészség, vállalkozások, pénzkereset területén, hanem az egész élete során véglegesen a süllyesztőbe kerülhet! Van, hogy jó döntéseket hozunk, de előfordul, hogy nem. Jó esetben tanulunk hibáinkból, de megesik, hogy nem. Olykor elkeseredünk, megtorpanunk, segítségre van szükségünk. S bizony bátorság kell ahhoz, hogy másokhoz forduljunk segítségért. Ez nem szégyen! Ha támogatást kérünk valakitől, az már egy lépés problémáink megoldásához, mely előbb, vagy utóbb, de célravezető lesz. Figyelmébe ajánlom még az alábbi oldalakat és cikkeket:
Önképzés
Spiritualitás - Ezotéria
Környezetvédelem

Az élet az egyetlen esély, vedd komolyan! Az élet szépség, csodáld meg!
Az élet boldogság, ízleld! Az élet álom, tedd valósággá!
Az élet kihívás, fogadd el! Az élet kötelesség, teljesítsd!
Az élet játék, játszd! Az élet vagyon, használd fel!
Az élet szeretet, add át magad. Az élet titok, fejtsd meg!
Az élet ígéret, teljesítsd! Az élet szomorúság, győzd le!
Az élet dal, énekeld! Az élet küzdelem, harcold meg!
Az élet kaland, vállald! Az élet jutalom érdemeld ki!
Az élet élet - éljed!

Kalkuttai Teréz anya: Az élet himnusza

Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2010 © Minden jog fenntartva!

Google PageRank