FENG SHUI

Ha létezik olyan tudomány a világban, amelyik életünk BÁRMELY területére jó hatással tud lenni, akkor az a Feng Shui. Környezetünk átalakítása befolyással van anyagi helyzetünkre, egészségünkre, párkapcsolatunkra, családunk és saját magunk teljesítőképességére, sikereinkre, karrierünkre.

A Feng Shui nem lakberendezés, sőt nem is a lakásunk különböző szimbólumokkal való telezsúfolása. Talán már mindenki találkozott azzal, hogy bár elolvasott pár feng shui-s könyvet, követte a tanácsait, mégsem történt semmi. Nem elég két mandarin kacsát elhelyezni a "szerelem-sarokba" ahhoz, hogy megoldjuk párkapcsolati problémáinkat vagy hiába teszünk sárkányfejű teknőst délkeletre még sincs több pénzünk. Vajon miért?

A Feng Shui egy klasszikus kínai tudomány, segítségével megtanulhatjuk, hogy hogyan harmonizáljuk a természet erejét, a chi-t, azért hogy támogassuk egészségünket, megteremthessünk egy jobb és minőségibb életet magunknak, vagy akár másoknak is. Megmutatja, hogy a sors alakítható. Nem csak a saját erőbedobás számít, mert sokszor tőlünk függetlenül energia szinten alakul ki valamilyen gátló tényező, ami miatt nem tudunk előbbre jutni, úgy érezhetjük, mélyponton vagyunk. Ekkor is segítségül hívhatjuk a Feng Shuit, hogy feltérképezzük és meg is szüntessük vele a problémák okát - ez az, amikor az ember azt érzi, hogy a gondok varázsütésre oldódnak meg. Pedig ez nem csoda, ez tudomány!

A sikeres emberek tudják, hogy céltudatossággal és kitartással mindent el tudnak érni. Azonban, a sikeres egyének ismerik a különbséget, a között amik vagyunk és a között, amivé válni szeretnénk.

Lehet, vállalkozásunk vagy a karrierünk virágzik, de a kapcsolataink romlanak. Vagy talán boldog kapcsolataink vannak, de pénzügyi helyzetünk siralmas. De az is lehet, hogy van szeretet és vagyon az életünkben, de fizikai állapotunk rossz. Mindannyiunknak vannak olyan területek az életében, ahol segítségre és egyensúlyra van szükségünk.

Ahhoz, hogy elégedettek legyünk, összhangba kell kerülnünk a természettel. Ez harmóniát hoz létünkbe, javítja azokat a területeket, amelyekben hiányt szenvedünk és segít visszaállítani azt, akik vagyunk és akivé válni szeretnénk. A Feng Shui otthonukban vagy munkahelyünkön segít törekvéseinkben, céljainkban és életutunkon és bármely más területen, ahol egyensúlyra és figyelemre van szükségünk.

A motiváción és "pozitív gondolkodáson" túl a természetnek, környezetünknek is megvan az a képessége és energiája, amely segít nekünk újra talpra állni, céljainkat elérni (bármi is legyen az) és ami még fontosabb, helyreállítani az egyensúlyt.

Bővebbet Rózsa Andrea Nemzetközi diplomás Feng Shui Mester
oldalán olvashatsz a képre kattintva:

Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi
 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2013 © Minden jog fenntartva!