TÁVMUNKA - ON-LINE MUNKA

*****     Vannak, akik gazdagnak születnek. - Vannak, akik örökségbe kapják. - Vannak, akik szerencsések a lottón. - Vannak, akik jó helyen vannak, jó időben! - Önnek melyikre van nagyobb esélye?    *****

Az általam felfedezett online végezhető (táv)munkák CSAK azoknak szólnak, akik képesek félretenni a régi beidegződéseiket, rossz tapasztalataikat, akiknek van célja és hajlandóak is tenni érte!

Anyagi gondok? Számlák? Adósság? Nincs megtakarítás? Kevés az ideje? Egészségügyi gondok? Fáradtság, kimerültség? Rossz munkahelyi hangulat? Hány éve dolgozik a munkahelyén és mennyit haladt előre? Van egyáltalán lehetősége a személyes fejlődésre?

Meg van elégedve a bércédulán szereplő összeggel? Biztonságban érzi magát anyagilag? Mi történne ha holnap megszünne a munkahelye? Mennyi tartaléka van? Mi lenne a megoldás? Kölcsön?

Ha tanuló vagy mik a kilátásaid a jövődre nézve? Mikor fogsz tudni tényleg a saját lábadra állni?

Mikor ment el utoljára igazán nyaralni, pihenni? Mikor tud a hobbijának hódolni? Vagy már nincs is olyan? Úgy él ahogy azt gyermekkorában eltervezte, megálmodta?

Hol vannak most azok az álmok? És vajon meddig fogja ezt csinálni még...? Meddig hajtja, meddig tudja egyáltalán még hajtani ezt a mókuskereket, mikor roppan bele?

Napjaink gazdasági helyzete sokakat rákényszerít arra, hogy állást változtasson, vagy újat keressen és alapvetően újraértékelje azt, hogy mihez is szeretne kezdeni. Az is elkeserítő, ha egyik napról a másikra elveszítjük a munkahelyünket, és úgymond a "Sors" rákényszerít minket arra, hogy újradefiniáljuk a pályánkat, céljainkat. Mindebben azonban láthatunk lehetőséget is, kihívást is, arra, hogy váltsunk, új vizekre tereljük az életünket, és azt csinálhassuk végre, amiben igazán hiszünk, amit szeretünk.

Minden emberben van egy "irány", amely felé szívesen indulna, vagy egy érdeklődési terület, amely képes újra aktiválni az energiáit, tettvágyát. Ha erre az "útra" rátalálunk, már csak el kell indulnunk rajta.

"Válassz egy munkát, amit imádsz, és soha az életben egyetlenegy napot sem kell dolgoznod."

Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz megkeresésére fordított-, valamint a teljes értékű élethez szükséges idő között.

Létezik azonban egy olyan alternatíva, amely Önt helyezi a középpontba, és lehetőséget teremt a kreativitásának kiélésére, saját időbeosztás szerinti rugalmas munkavégzésre, időt biztosít önmaga, a család és a barátok részére, és lehetővé teszi a szükséges jövedelem előteremtését is. Vállalkozását fő kereseti forrásként működtetheti, vagy más munka mellett is végezheti kiegészítő jövedelem elérése céljából.

"Itt az ideje, hogy az emberek saját vállalkozásukban kezdjenek el gondolkodni. Egy állásban dolgozni azt jelenti, hogy azért kapsz pénzt, hogy másnak a vállalkozásával törődj. A jelenlegi gazdasági helyzetben sokkal jobban jársz, ha a saját vállalkozásodon jár az agyad. Az az ötlet, miszerint járj iskolába, szerezz jó bizonyítványt, keress egy biztos állást, és bízd magad a vállalatod és a kormány gondviselésére, alapjában az ipari forradalom idején született meg. Akkor ez egy jó megoldás volt - és az is maradt mindazok számára, akik 1930 előtt születtek."

"Alkalmazottként a legtöbben beletörődnek abba, hogy a nyugdíjba vonulásukat követően kevesebb lesz a jövedelmük is."

"Sokan azok közül, akik elhagyják az állásukat és saját vállalkozásba kezdenek, nem olyan vállalkozási rendszert hoznak létre, amelyik magában hordja a valódi függetlenség lehetőségét. - ők egyszerűen vásárolnak önmaguknak egy állást."

A közvetlen értékesítés egy kb. 110 milliárd dolláros ágazat az egész világon és a kiskereskedelem egyik legdinamikusabban fejlődő formája, amely egyre több céget vonz. A hangsúly a vevő és az eladó személyes kapcsolatán van, hiszen minden szükséges információval ellátja az ügyfelet a szóban forgó termékről (nem úgy, mint a legtöbb boltban az eladók). Mindez lehetőséget teremt az érdeklődő, illetve az ügyfél számára, hogy részletesen megismerkedjen a termékkel, kipróbálhassa azt, és saját véleményt alakíthasson ki róla a számára alkalmas helyen és időben.

A multilevel marketing (network marketing/hálózatos értékesítés) a közvetlen értékesítés egyik szervezeti formája, ahol a disztributor nem "csak" komoly tanácsadással szolgál és termékeket ad el, hanem munkatársi csoportot is szervez, és ezért az ő forgalmuk után is kap jutalékot.

"A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek
- mindenki más munkát keres!"

Mindenki számára ismerős a mód, ahogyan a boltok áraikat alakítják: nagykereskedelmi áron vásárolják meg az árut, és jóval magasabb áron adják el. A multilevel marketing cégek általában olyan termékek minőségi előállítására koncentrálnak, amelyekre széles körben mutatkozik igény, ezáltal nagyvolumenben eladhatóak lesznek. Mivel a termék a közvetlen értékesítő munkája által azonnal a fogyasztóhoz jut, kiesnek az értékesítési láncból a nagy-, és kiskereskedők és egyéb értékesítési csatornák is (szaküzletek, áruházak, szupermarketek, bevásárló központok, diszkont-boltok...). A multilevel marketing cégeket nem terheli számos olyan költség sem, mint a hagyományos kereskedelem esetében. (pl. munkahelyek kialakítása, munkabérek, reklám...), így árkialakításuk is kedvezőbb.

Bárki lehet közvetlen értékesítő (termékforgalmazó/disztributor/tanácsadó) korra, nemre, származásra vagy iskolai végzettségre való tekintet nélkül. Rugalmas időbeosztást tesz lehetővé; kis befektetéssel és előképzettség nélkül könnyen elkezdhető; a tagcégek pedig biztos hátteret és képzést adnak.

A multilevel marketing cégek csak akkor működnek hosszútávon is jól, ha ügyfeleik számára valóban hasznos tanácsadást, minőségi termékeket, könnyű elérhetőséget, kedvező árat adnak, partnereik számára pedig jó marketinget (fejlődést, szabadságot, magas forgalmi jutalékot) biztosítanak.

10 ok, hogy miért virágzik a közvetlen értékesítés,
miközben a gazdaság hanyatlik és sok hagyományos vállalkozás tönkremegy:

Kreatív, biztos elfoglaltság, nem állás!
Kiegészítő vagy fő jövedelem
Szakemberek által is bevizsgált és ajánlott termékek
Szabadság - Rugalmasság
Minimális kockázat - Maximális megtérülés
Egyenlő esélyek
Határok nélküli munkavégzés - otthonról
Tisztességes és Sikeres üzleti kapcsolatok
Elismerés
Személyes fejlődés

Így Ön függetlenné válik, de még sem lesz egyedül!

"Boldogságunk kilenctized része kizárólag egészségünkön nyugszik. Ha egészség van, az minden élvezet forrásává válik, de ha nincs, az egyéb javak, a szubjektív értékek sem boldogítanak, mert a szellem, a hangulat, a temperamentum szárnyalását is lecsökkenti, elnyomorítja a betegség."

Az egészség és jólét szükség, nem pedig luxus. Egyre több az egészségtudatos ember, akik felelősséget éreznek önmaguk és családjuk egészségi állapotának megőrzéséért, és ezért hajlandóak is tenni. Rájöttek, hogy az életminőségünk főleg attól függ, hogy mennyire érezzük jól magunkat a testünkben/lelkünkben. Az internet legelőnyösebb vonásai, mint a gyorsaság, a hatékonyság és a globális elérés mindebben a segítségünkre van.

Független piacelemzők szerint a legnagyobb fejlődést az elkövetkezendő 15-20 évben a wellness iparban és az internet kereskedelemben tevékenykedők érhetik el. A Jövőkutató Intézet prognózisa alapján a Wellness- piac forgalma 2010-ben át fogja lépni az 500 milliárd eurót.

Mindig vannak trendek, melyekből az időben ébredő emberek vagyonokat teremthetnek, a korral haladó, ügyes vállalkozók pedig kihasználják ezeket a trendeket. Tudják, hogy az e-commerce (internetes kereskedelem, e-kereskedelem) segít az információk gyorsabb megtalálásában, a termékek megvásárlásának megkönnyítésében, és egészében véve az életminőségünk javításában.

"A szerencse nem más mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel!"
A LEHETŐSÉG ITT VAN - A DÖNTÉS AZ ÖNÉ!

Burke Hedges Nr.1 E-network tréner, milliárdos nagyságrendű konszernek tanácsadója szerint a pénzhiány soha nem volt elfogadható mentség egy sikertelen üzlet alapításához - ma pedig, amikor a nagy teljesítményű technika szinte mindenki számára elérhető és megfizethető, még kevésbé az. Minden, amire ma szükség van, annak a felismerése, hogy megfelelő időben a megfelelő helyen kell lenni, és akkor már csak akarni kell: kihasználni a történelem legnagyobb gazdasági forradalma által nyújtott esélyt.

"A siker azokhoz pártol,
akik elég energikusak, hogy dolgozzanak érte,
elég bizakodóak, hogy higgyenek benne,
elég türelmesek, hogy várjanak rá,
elég bátrak, hogy megragadják és
elég erősek, hogy megtartsák!"

Az online közvetlen értékesítés sikere érdekében azonban néhány alapvető dolgot figyelembe kell vennie: Először is egy tapasztalt céget kell keresni, amely elérhető áron kínál csúcsminőségű, mindennapi használatra gyártott termékeket. Ennek forgalmazásához a szükséges támogatást nyújtja Önnek azzal, hogy az üzleti tevékenység végzéséhez egy már bevált rendszert biztosít. Újdonsült vállalkozóként időt és pénzt takarít meg, ha sikeres rendszert alkalmaz, amely megmutatja, hogyan kell vezetni a vállalkozást. Ők már megtalálták, mi működik, mi nem, és aki megfogadja a tanácsaikat, az az üzletében sokkal gyorsabban haladhat, mint azok, akik mindenáron ragaszkodnak a saját módszerük kipróbálásához.

Számomra ezt két tapasztalt és megbízható cég biztosítja. Bár ez talán kicsit szokatlan sokaknak, de én mindkét cég termékeit folyamatosan használom és mint táplálkozási és életmód tanácsadó ajánlásra méltónak tartom. Nem érzem úgy, hogy választanom kellene, hiszen ahány ember, annyi szervezet és annyi reakció, van, akinek az egyik, van akinek a másik, és vannak olyanok, akiknek mindkét cég termékei adják a teljes egészséget és megelégedést. Elsősorban ügyfeleim/partnereim érdekeit, a szabad választás/vállalkozás, és a több lábon állás jogát tartom szem előtt, és csak másodsorban azt az általános vélekedést, és "szabályt", mely nem ajánlja több cégben a tevékenykedést. Én így vagyok kerek egész. Fantasztikusan érzem magam, és nagyon örülök, hogy most még többet tehetek az emberek egészségéért és jólétéért.

Az egyik általam ajánlott cég a Wellstar GmbH. A cég mikroalga termékei még csak pár éve vannak jelen a wellness piacon, de annál gyorsabban bebizonyították, hogy méregtelenítő, lugosító, vitalizáló hatásuk versenyen felüli. A WellStarnál olyan emberek dolgoznak egymással karöltve, akiknek egyetlen cél lebeg a szeme előtt: hatékony és etikus módszerekkel vásárlók és partnerek számára egy olyan jövőt lehetővé tenni, melyben megvalósíthatják egészségről, szabadidőről és biztonságról szövögetett álmaikat. Profizmusukat tükrözi, hogy partenerei sikeréhez biztosítja a világ legjobb network-trénereit.

Olvassa el!
Wellstar - Christian Wiesner Network President:
>>> Pénzügyi szabadság az 5E Vision segítségével! <<<

A WellStar lehetőséget kínál minden jelentkezőnek, aki karriert és teljesítményarányos, európai szintű jövedelmet szeretne elérni. Mindenki a saját céljainak megfelelő tempóban építheti a saját vállalkozását változatos munkakörben, kötetlen időbeosztással. Ismerje meg >>> ITT <<< a Wellstar egyedülálló termékeit és azt az üzleti lehetőséget, melynek segítségével a jelenleg leggyorsabban fejlődő piac résztvevőjeként teljes anyagi függetlenségre tehet szert.

A másik cég, amelyet ajánlok, az a Herbalife.
Herbalife olyan vezető vállalat a milliárdos wellness-iparban, melynek táplálkozási és szépségápolási termékei már 30 éve - 72 országban - 6 földrészen segítenek az embereknek elérni céljaikat. Akár jövedelmét szeretné kiegészíteni, akár jelentős kereseti lehetőséget szeretne magának biztosítani teljes munkaidőben, a Herbalife üzleti lehetőség praktikus megoldást nyújt Önnek.

"Sikerének csak saját képzelete és szorgalma szabhat határt."
A Herbalife alapítója, Mark Hughes

Üzletét bármikor elkezdheti, akár teljes, akár részmunkaidőben, minimális indulási költséggel. Nem szükséges korábbi tapasztalat, nagyszerű képzések keretében sajátíthatja el a tanácsadói tevékenység minden csínját-bínját. A világon milliók által fogyasztott, tudományosan megalapozott termékek, bizonyított marketing terv, személyes támogatás várja. Ismerje meg a Herbalife termékeit és az üzleti lehetőséget >>> ITT <<<, melynek segítségével egészségesebb életet élhet és a wellness piac résztvevőjeként "biztos munkahely" helyett teljesítményarányos jövedelmet kaphat egész, vagy részmunkaidőben.

Egy hagyományos kisvállalkozás elindítása akár többszázezer forintba is belekerül. Egy megbízható, tapasztalt network marketing cég megszabadítja Önt a hagyományos vállalkozás gondjaitól. Nincs szüksége üzlethelyiségre, alkalmazottra, raktárkészletre - nincsenek állandó rezsiköltségek, nem igényel nagyobb beruházást, csupán az induló üzleti csomagot kell megvennie, és szorgalmasan kell tanulnia, dolgoznia. Végre bebizonyíthatja, hogy mire képes!

Segítek, hogy egészségesebb, teljesebb életet élhessen!

Az első lépést Önnek kell megtennie!

A következő lépéstől már Rám is számíthat!
Ha élni kíván a lehetőséggel, lépjen kapcsolatba velem!

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
info@wellstarbusiness.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi

Nézze meg az Mtv2 Membrán műsorának a távmunkáról szóló
2008.03.04-i adását, melyben egyik kolléganőmmel nyilatkoztunk.

Egyéb távmunkákat >>> ITT <<< talál!

Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi
 

.

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2013 © Minden jog fenntartva!

Google PageRank