A VONZÁS TÖRVÉNYE

Az univerzumot számos törvény hatja át, ezek közül az egyik a vonzás törvénye.
Az univerzumban minden rezeg, az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések megnyilvánulása.

Az ember az univerzum legerősebb mágnese. Minden gondolat, érzés, kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Nem mindegy tehát, mire és hogyan gondolunk. A tudatalattink ugyanis úgy véli, a gondolatok azonosak a kívánsággal - ezért azt jeleníti meg, amit gondolunk. Nagyon fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A teremtőerőt a hit aktiválja, arra kényszerítve az energiát, hogy a kívánt formát öltse magára.

Miért jó, ha ismered a vonzás törvényét?
Ez egy állandóan ható, egyetemes törvény, melyről azért jó ha tudsz és ismered a működését, mert csak így tudod a szándékaid szerint kormányozni az életedet, minden és mindenki más hatásától függetlenül. Azért is érdemes ismerned, mert akkor képes leszel megérteni, mi miért történik a világban, nemcsak veled, hanem másokkal is.

Ha eddig nem tudtál róla és mégis nagyjából sikeresnek érzed az életedet, az azért van, mert sok emberben ösztönösen felszínen van ez a tudás. Ha azonban végigveszed életed minden területét (egészség, kapcsolatok, munka, pénz...), akkor biztosra veszem, hogy van köztük olyan, amivel nem boldogulsz...

Hogy miért nem tudtál sokáig róla? A gravitáció törvényéről se tudnál, ha valaki (Newton) nem tárta volna a világ elé a működési mechanizmusának leírását, és az iskolai tananyagok révén nem kerül a köztudatba.

Ahogy a gravitációs törvény esetében is, ha létre akarsz hozni valamit, ami nem "nyilvánvalóan" következik a jelenlegi helyzetből, meg kell tanulnod dolgozni, számolni vele. A gravitáció törvénye alapján pl. ki tudod számítani, hogy milyen erősségű mágnest építs a plafonba és a cipődbe, ha a plafonon szeretnél járni. Amíg nem tudsz könnyedén számolni a gravitáció törvényének ismeretlenjeivel, együtthatóival, bizony meglehet, hogy sokszor fejre esel.

Ugyanígy a vonzás törvényének sikeres használata is gyakorlatot kíván! Meg kell tanulnod dolgozni vele, hogy tudd, mikor és hogyan számíthatsz rá.

Azonnal sikeres életednek azokon a területein leszel, ahol a siker már nyilvánvalóan következik a jelenlegi testi-lelki-szellemi állapotodból. Mint ahogy a gravitációval is sikeresen elboldogulunk azokban a helyzetekben, ami már beépült a tudásunkba (pl. a sima földön járás).

Életed más területein viszont nagy odafigyelésre és gyakorlásra van szükséged, hogy a szándékaid megvalósuljanak - mint ahogy nagy odafigyelésre és próbálgatásra van szükséged a plafonon való sétálgatáshoz is, ha épp ez a vágyad.

A "hasonló hasonlót vonz" elv alapján mindenki csak azt tudja magához vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel. Miként hasonló beállítottságú embereket vonzunk magunkhoz, ugyanúgy kerülnek elénk a gondolatainknak és érzéseinknek megfelelő életkörülmények és történések. Gondolataink és érzéseink láthatatlan mágnesek, melyek a világból szüntelenül magukhoz vonzzák mindazt, ami velük egynemű.

Minden ember a valóságnak csak azt a részét érzékeli, amelyre képes rezonálni. A különböző rezonanciájú emberek a valóságnak más-más részét érzékelik, így mindenki más-más világban él.

A párkapcsolata is igaz, hogy mindenki mindig éppen azt a társat találja meg, aki neki megfelel, hiszen a rezonancia törvényének megfelelően csak ilyen párt tud magához vonzani. Az ideális partnert csak akkor tudja bevonzani, ha előbb saját maga válik ideális partnerré. Addig pedig az a társ, akivel éppen együtt van, azt a leckét kínálja fel, amelyet még meg kell tanulnia ahhoz, hogy ideális társ lehessen.

Ne arra gondolj, amitől félsz!

Ha nem tetszenek a jelenlegi életkörülményeid, megteheted, hogy "átállítod" magad, és ezáltal más körülményeket vonzol magadhoz. Ezért nagyon fontos, hogy soha ne arra gondolj, amitől tartasz, amit el akarsz kerülni, hanem arra koncentrálj, amit szeretnél elérni. Ha el tudod képzelni, amire vágysz, és ezt a képet tartósan fenn tudod tartani, akkor előbb-utóbb be is vonzod az életedbe.

Ennek hátterében az áll, hogy minden képszerű elgondolás megvalósulásra törekszik. A kívánt végeredményt lelki szemeid előtt képszerűen, színesen, teljes részletességében dolgozd ki. A képet aztán újra és újra emeld a tudatodba, és ott minél tovább őrizd meg. Minél tisztább és élesebb a kép, annál könnyebben gyűlik fel benne a megvalósulást szolgáló energia. Minél tovább és minél gyakrabban jeleníted meg szellemi képernyődön a képet, annál hosszabb ideig áramlik az energia. Fontos az is, hogy a kívánt végeredményhez pozitív érzéseket társíts: hogyan fogsz érezni, hogyan viselkedsz majd, ha az elképzeltek megvalósulnak.

Amint készen van a kép, és elegendő energiával töltötted fel, még "magadévá kell tenni". Azonosulnod kell vele, érezd, lásd - valóságosan, minha az már valóban úgy is volna. Mindenekelőtt pedig hálával gondolj arra, hogy elképzelésed beteljesül. Ez után mindent engedj el, hogy a kép testet ölthessen a fizikai valóságban is.

A vonzás törvényének terjesztésében a legkirobbanóbb sikert "A titok" (The secret) című film és könyv érte el, melyet már milliók olvastak és láttak. Erről >>> ITT <<< olvashatsz bővebben.

Ahhoz, hogy az iskolai tananyagokban szerepeljen, valószínűleg kell még egy kis időnek eltelnie. Addig viták tárgya lesz, hogy igaz-e vagy sem.

Neked viszont nem muszáj megvárnod, hogy a "nagyokosok" mire jutnak, magad is végére járhatsz, hogy használni tudod-e az életed szándékaid szerinti alakítására. Indulásképpen figyelmedbe ajánlom az alábbi videót:

Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2024 © Minden jog fenntartva!