KRISTÁLYGYÓGYÁSZAT

"Ha bezárul is minden ajtó, az Isten mindig
kinyit egy ablakot!"

A kristályok a Föld legősibb anyagai. Mélyen a Föld belsejében alakulnak ki, azokból az elemekből és ásványi anyagokból, amik körülvesznek minket, vagy az emberi szervezet nélkülözhetetlen forrását képezik. Egy csodálatos, tiszta hegyikristály alapanyaga ugyanaz, mint a homokos tengerparté, és a legnemesebb, legtökéletesebb formájú gyémánt sem egyéb - csupáncsak szén. Alakulnak, formálódnak, átalakulnak, kopnak és csiszolódnak, mielőtt végleges formájukban a felszínre kerülnek. Hosszú keletkezési folyamatuk során feltöltődnek mindazzal az információval és energiával, amit az őket körülvevő Föld is képvisel.

A kristályok, habár a fejlődési lánc alján találhatók mégis magasabb rendű tudattal rendelkeznek az embereknél, mivel mentesek az érzelmektől, előítéletektől. A kvarckristály energiamezővel rendelkezik. A kristály energia minden anyagi testbe behatol és minden anyagi testen áthatol. A vízben pl. képes kiterjeszteni annak atomi szerkezetét. A kvarckristály átalakítja az energiát egyik formájából a másikba. Általában 6 oldala van és csúcsban végződik, melyekben az energia koncentrálódik. A kétvégű kvarckristálynak két csúcsa van, így ott még koncentráltabb energia összpontosul.

A kristályok több mint 80.000 éve állnak az emberiség szolgálatában, az ősi civilizációkban gyógyításra, illetve információ- és energiahordozóként használták őket. A kvarckristálynak igen sok ágazatban van jelentősége napjainkban, többek között a televízióban, órában, űrkutatásban, hadiiparban.

Mini Kristály Lexikon-t >>> ITT <<< találsz.

A kristályokkal történő gyógyítás, terápia sajnos még csak most kezd igazán ismertté válni, az is sajnálatos, hogy a nyugati orvoslás ennyire elzárkózik előle, pedig a kristályok kifejezetten hatékony kiegészítései az orvos által előírt kezeléseknek.

A kristálygyógyászat az emberiség egyik legősibb gyógymódja. Már Lemúriában, vagy Atlantiszon is igen behatóan foglalkoztak vele. A kristályokkal történő gyógyítás szinte minden területet érintő terápia forma, hiszen hatással van a testre, a lélekre és a szellemre. A gyógykövek felhasználásával szabályozó és kiegyensúlyozó hatást lehet kifejteni a megváltozott rezgésekre. Alkalmazásuk leggyakoribb módja, hogy testünkön ékszerként viseljük őket. Függőként, láncon, fülbevalóként, gyűrűként vagy karkötőként.

A köveket azonban nem feltétlenül kell magunkon viselni ahhoz, hogy elérjük a kellő hatást. A kristálygyógyászat a kristály tudatával dolgozik. A kristályok felveszik és tárolják a környezet rezgéseit, ezért igen fontos a tisztításuk használat előtt és után is. Képzés keretében el lehet sajátítani egy olyan technikát, amivel a leghatékonyabban és minden segédeszköz nélkül, tudati energiával lehet megtisztítani a kristályokat.

A kristályok testünk különböző pontjaira helyezve kifejtik hatásukat. A tanfolyamokon több kristályra is behangolást kaphatunk, ami azért előnyös, mert egy kristály alkalmazásakor nem kell a kristálynak fizikai valóságában is nálunk lennie, hanem a tenyerünkön keresztül tudjuk annak energiáját közvetíteni a magunk vagy a páciens számára.

Bővebben erről >>> ITT <<< olvashatsz.

Kellemes, és hasznos időtöltést kíván:

Szenyán Ildikó
szenyanildiko@neadjafel.hu
06-20-9-344-154
Skype: Energildi
 

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2005-2013 © Minden jog fenntartva!